fredag 2 mars 2012

Dag 26 - Cruisefas. T.G.I.F.!!!!

Hann aldrig blogga igår, eller före igår... fattar inte var tiden tog vägen. Men nu är jag tillbaka! :)

Idag kom jag äntligen ner till 68,2 kilo!! -4 kilo sen jag borjade, det känns sååååååååååååå bra!!!
Jag är 1,58 meter "kort" så jag har fortfarande mycket kvar, men att se att man kommer närmare, att det verkligen funkar... världens bästa kicken!!

Dagen borjade med kaffe o kalkonmackor med ägg. För lunch blir det Bo Luc Lac som älsklingen lagade igår och till jobbet kommer jag packa lite surimi att äta vid datorn under dagen samt yoghurt med havrekli vid kl 19 (jobbar "långpass" ikväll, dvs 14 till 22)

Hoppas ni alla får en underbar helg!!
Kram på er!!  <3

Mums... riktigt gott med kalkon o kokt ägg på Monas bröd.

tisdag 28 februari 2012

Tisdagsfixandet

Fråga inte hur men idag före pendlandet hann jag massor!
Upp på morgonen o koka halv liter espresso (dom jag här förstås redan druckit), bädda, betala räkningar, baka Monas bröd (med dubbla mängder allt, så det räcker ett tag), lagad o packat lunchladan (omelett med tonfisk o persilja), packat övriga Dukan lösningar till jobbet (jobbar 12.30 - 21.00 denna veckan), lekt med Pepe, halvdiska...
Nu sitter jag på pendeln, redan trött o dagen här inte ens borjat!en men... snart är det helg igen!

Dag 22 - Cruisefas

Och så är man på väg ner igen... känner mig lite "jojo" på sista tiderna. Tråkigt att det har blivit några stycken "fuskmoment" sen jag började. Men nu är det på riktigt igen och inga mera fester eller middagar med vänner på ett tag. Vi åker ju till svärföräldrarna i Norrland den 3e april, och då lär det bli svårt att hålla Dukanandet (Henriks mamma lagar den bästa svenska maten jag har nånsin ätit!!).

Men nu blir det några dagar med bara protein för mig, måste shocka kroppen efter helgen.

Så nu ska jag baka lite av Monas bröd o äta lite kokt skinka till det. Kaffe har jag redan druckit men lite till kommer jag oxå ha nu. Tror jag fixar omelett till lunch idag, kanske tunfisk i den, det gör den riktigt mättande. Tänk att mamma brukade göra det åt oss när vi var barn... omedveten Dukanare!! ;) 

Hoppas ni alla får en underbar dag!!

Puss o Kram!!!!

måndag 27 februari 2012

Dag 21 - Cruisefas... the day after the celebration weekend!

Tillbaka i verkligheten efter en underbar helg i Köpenhamn. Vilken vacker stad! Min älskade sambo fick resan som födelsedagspresent och vi bara tog det lugnt och promenerade o åt lite gott...  det var så skönt att åka iväg o bara vara! Fast det har blivit en tuff natt idag, Pepe måste ha missat sin mamma massor för jag har blivit väkt av honom kanske 5 ggr idag... han ville sova hos mig o bli klappat... myssig med mammiga katter. Ibland...  ;)



Imorse berättade vågen för mig att det är 69,9 kilo jag väger idag. Inte överraskad eller ledsen, det är priset man måste betala för en icke-Dukanskt helg. Men nu är det bara o köra hårt!

Måste planera veckans mat samt dagens lunch, har inte fixat nånting ännu så det blir inte mera bloggande just nu. Ses sen!

Ha det bra, Dukanare!!!