måndag 26 mars 2012

Dag 50 - Cruisefas : Dukan Muffins (Chokladversionen)

Gomorron Dukanare! Ny vecka, nya möjligheter...

Dagen borjade med kalkonbacon o scrambled äggvitor samt lite Dukanbakning. Idag ville jag prova Forumets Dukanska Chokladmuffins. Och så här blev de! Så fina... :)

Och viktigast: de är goda! Lite torra, måste erkänna, men väldigt goda med kall mjölk.

Önskar er alla en underbar måndag!!

Första muffinsförsök
Lyxfrukost








söndag 25 mars 2012

Frukost (Dag 49 - Cruisefas)

Dagens frukost!! :)



















Dag 49 - Cruisefas

Men Gud vad jag har slarvat med bloggandet!!! Vet inte vad jag ska säga... allt är mitt fel, kanske inte prioriterat som man ska, eller mest troligtvisst inte fokuserat på det man ska...

Jobbat dagpass hela veckan, väldigt skönt att kunna umgås med sambon mer än man kan göra på kvällsveckorna. Men väldigt trött blir man oxå. Upp kl 4.45 varje morgon för att hinna till jobbet kl 7.00, förutom i fredags när jag gick upp kl 4.00 för att hinna till jobbet kl 6.00 (en som vabbade, 2 lediga, en sjul och en som jobbade halvdag ocha cabbade resten... helt själv med 2 avdeldingen tills kvällspasset kom in vid kl 14). Rent helvete, om jag får säga det...

Jobbade mellan 6 o 14.30 utan lunchpaus och fick bullar från chefen. Ja... jag tog en. Det var min lunch. Sen var det räkmaka till middag och då tog jag lite lite lätt mayo. Och avokado. Och vit bröd.... suck... ja, det hade varit en lång hemskt dag, så det blev så. Fast jag tog inte ens en liten bit godis från älsklingen!! Jättestolt över det!

Igår var vi i stan o handlade lite kökgrejer och sen blev det fika på Roberts Coffee. Jag tog en latte, älsklingen tog en latte o det beställdes en pecannötter-kaka. Min favvo från Roberts. Jag sa att jag var tvungen att äta lite av den trots alls, var så sugen!! Så Henrik delade den på hälften. Och vi satt ner, och jag tittade min halva... o tittade... o tittade... näh! Jag kommer må skit om jag äter den, åt ju söt igår.... nej, jag äter inte den!! :) Jag kände mig faktiskt bra efter att jag hade bestämt mig!

Sen blev det helkyckling i ugnen med salad. Och 4 skivor potatis.

Idag ska vi köra oxfilé i senapssås, från forumet. Vi får se hur det blir! Men säkert jättegott (hoppas jag iallafall).



Snart ut i solen o minipromenad till Åhléns, lite av det vi skulle ha köpt igår fanns inte på Åhléns City (eller så hittade vi inte) och i Sumpan hade de i tisdags iallafall.

Nå... mot solen!!  :)