fredag 16 mars 2012

Dag 40 - Cruisefas "Jobbfredag"

Vill inte gå o jobba!!! Vill inteeeeeeeeeeeee!!! Lång dag idag. Sov inte så bra, även om jag åt min insomningstablet. Drömde om blodprovet, om blodgivare, om att jag skulle svimma på vårdcentralen... och vaknade 2 - 3 gånger. Sen var det hejdå till sambon som åkte med kompisar för långskidsresa, o sen till vårdcentralen. FEM RÖR!!!! Perkele!!! Nästan svimmade på väg ut... :(

Höjdpunkten: hittade kalkonbakon på Hemköp! Så tillbaka hemma, bacon o ägg som brunch och nu strax till jobbet... till kl 22!!! Vill inte!! :(

Tillbaka till 67,3 kilo igen!! Fattar inte hur det funkar, men så är det...

Näh, men nu måste jag lämna er! Lite mer bloggande kanske senare från pendeln!  ;)

TREVLIG HELG, DUKANARE!!!

onsdag 14 mars 2012

Dag 38 - Cruisefas

Surt... så nära till -5 kilo i lördags, o nu är det bara upp upp upp...suck...  Så nu ligger man på totallt -4,4 kilo istället för -4,9 kilo som det blivit då.   :(

Lax i ugn till lunch och kanske yoghurt med havrekli till middag? Och kokt skinka + kokt ägg till före lunch. Det får bli så. Plus Fun Light Peach som jag försöker tvinga i mig... så dålig jag är på att dricka!! Kan vara det som är det storta problemet nu?

Idag är andra dagen i råd jag har sovit 8 hela timmar!! Bara ett par gånger blev jag störd av Pepe som skulle in i sängen o sova hos mig... det vanliga, alltså... (varför kastar du inte ut katten då!!? säger alla. Nä... jag har inte hjärta för det.).

Nu är det diska klart, göra sig i ordning och hitta på nåt att läsa under de dryga 75 minuter på väg till jobbet... ooooch tillbaka! Nästan 3 timmars dagliga pendelresor kan göra en riktigt trött, men men... nu sover jag bra!!! TACK IMOVANE!!! Ibland måste man lyssna på vad läkaren säger o våga sluta vägra allt mediciner...

Onskar er alla en underbar solig dag!

Kram o pepp till er!!!!

måndag 12 mars 2012

Dag 36 - Cruisefas : Segmåndag

Hallåj!

Idag ville jag inte kliva upp på vågen. Det blev lite dumheter i helgen och jag visste att det skulle ha gått upp. Och det hade det: idag väger jag 67,9 kilo. Jag som var så glad över mina 67,3 kilo i lördags! Men men... så blir det när man "fuskar" lite. Helgerna är väldigt väldigt svara, tycker jag.

Nu är jag på jobbet, lunchpaus snart över. Det blev grillad kyckling från igår. Och kokt skincka som "frukost-mellis". Sen blir det yoghurt o havrekli till "mellis-middag"....

Och jag mår såååååååååååååå dålig idag!! Är trött som fan, var hos läkaren och måste ta blodprov IGEN och nu har jag fått insomningstabletter. Vi får hoppas att de hjälper!

Näh! Nu blir det lite jobb till kl 21.30... suck...  vilken skitdag! (ursäkta mig... men så känns det!)

Vårdcentralbloggande

Sitter o väntar på min läkare... eller nån läkare iallafall. Har bott har drygt ett år o fått 3 olika läkare plus en till som fick ta över när min var sjuk.
Nu är det 20 minuter över bokade tiden o jag borde åka om 10 - 15 min om jag ska hinna till jobbet. Suck... jag blir så trött på det här.
Är här för att kolla sista blodprovet. D-vitamin nivåerna var lite bättre i höstas men inte okej så jag fick ta nya prover. Min läkare slutade o allt blev kaos. O det känns inte trygg alls just nu... men men... inte mycket jag kan göra att det!
Suck... suck... o ytterligare suck...

söndag 11 mars 2012

Dag 35 - Cruisefas

Men Gud hur många dagar utan att blogga!!! Tiden bara försvinner men nästa veckan jobbar jag kväll så det blir lite tid före jobbet, tror jag.

Igår var yipiiiiiiie!! -4,9 kilo!!! Men idag hade det blivit -4,6 kilo. 0,3 kilo plus efter Mello o lördagsmyset. Mina synder igår: en skiva röstat bröd på morgonen, 2 stycken godis, 3 pommes frites från Henkis Fiscomål samt en skiva ost på min "Low Carb" mål från Max (o dressingen).

Idag blir det helkyckling i ugn.... goooooooooooooott!!!


Snart ut i solen!!

TREVLIG SOLIG SÖNDAG!!!