fredag 29 juni 2012

Dag 147 - Cruisefas : Undrar, undrar...

Tiden går o jag bara känner mig mindre o mindre fokuserat på min Dukanande. Hur kan jag ha tappat motivationen så här? Jag måste erkänna att det har blivit jobbig. Inte för att Dukan är svårt, men nu när sommaren är här (eller svensk sommar iallafall...) blir det jobbigare att följa det som det ska.

Jag har aldrig lyckats med dieter, inte ens en enda gång! Och nu hittade jag Dukan, som verkar passa perfekt för mig. Men sommaren o alla besök o resor o utekvällar... nej, jag har inte karaktären som behövs. Det värsta är att det gick rätt bra i början, mellan februari och april. Men sen blev det svarare o svarare.

Idag ligger jag i minus 7 kilo. Det är ett kilo mer än minimun vikten hittills. Och det verkar omöjligt att ta ner den, samt de ytterligare 6,2 kilo som behövs (har min målvikt i 58 kilo).

Funderar över nåt jag läste på FB-gruppen: hoppa in in Fas 3 nu under sommaren och börja om när vädret hjälper lite mer. Vill inte gå upp de kilona jag lyckats tappa, men inser att jag håller på att göra för många misstag för att kunna kall detta Dukan, eller Fas 2...

Näh... nu måste jag skärpa mig!!! Upp o hoppa! Lite mera promenader, lite mindre "fusk" och lite bättre självförtroende skulle inte skada...

Fas 3... there we go!!!